Καφετέρια

Στην είσοδο του βιότοπου έχουμε δημιουργήσει έναν χώρο που λειτουργεί ως καφέ. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ποικιλία προϊόντων όπως καφέ, φρέσκους χυμούς & smoothies έως σνακ και κοκτέιλ για να απολαύσετε στην φύση.

Το καφέ περιτριγυρίζεται από πράσινο καθώς η έντονη παρουσία του κισσού και των αιωνόβιών μας δέντρων κυριαρχεί. Τα δέντρα αυτά δημιούργησαν με την πάροδο του χρόνου σκιά σε τέτοιο σημείο που ο ήλιος σπάνια φτάνει ως εκεί, με αποτέλεσμα να επικρατεί δροσιά σε σχέση με το υπόλοιπο νησί.

Καθώς η ησυχία είναι μείζων ζήτημα για τη μη διαταραχή των πεταλούδων, το θέμα «μουσική» το έχουν αναπληρώσει οι ήχοι της φύσης και ειδικότερα το τραγούδι των τζιτζικιών και το θρόισμα των φύλλων.

Το καφέ λειτουργεί ανεξάρτητα από τον βιότοπο. Δεν υπάρχει κόστος εισόδου.

Δείτε ακόμα

Παιδική Χαρά

Οι «Πεταλούδες» αποτελούν ιδανικό προορισμό και για οικογένειες καθώς στην αρχή του βιότοπου υπάρχει μια μικρή παιδική χαρά.

Κατάστημα Αναμνηστικών

Για όσους επιθυμούν κάποιο αναμνηστικό, στο κατάστημα μας υπάρχει μια ποικιλία από souvenir της Πάρου αλλά και του βιότοπού μας με θέμα την ¨Panaxia Quadripunctaria¨

Βυζαντινός Νερόμυλος

Η εκμετάλλευση του νερού ως πηγή ενέργειας (υδρενέργεια ή υδραυλική ενέργεια) ήταν αναμφίβολα το πιο σημαντικό βήμα στην εξέλιξη των μέσων που χρησιμοποιήθηκε για το άλεσμα.

Μενού